De Dienst Bijzondere Evaluatie heeft recent een evaluatie van ontwikkelingseducatie afgerond en wil u graag uitnodigen voor een restitutie van de resultaten van de evaluatie. De uitvoerders van de evaluatie, HIVA kul samen met de  studiebureaus DRIS en Camino Consult, zullen tijdens deze restitutie de belangrijkste conclusies en aanbevelingen van de evaluatie voorstellen en erover in dialoog treden met de verschillende betrokken actoren.

De twee doelstellingen van de evaluatie waren:

- een beter beeld schetsen van de doeltreffendheid van onze ontwikkelingseducatie en eventuele pistes aanreiken om die te verbeteren.

- het definiëren van de “good practices” om de reflecties en oriëntaties voor de toekomstige ontwikkelingseducatie programma’s te ondersteunen (‘evidence based decision making’ mogelijk maken). 

De restitutie zal plaatsvinden op dinsdag 27 november 2018 van 9u30 tot 13u30 in Brussel. De exacte locatie en een getailleerd programma zal u later nog worden bevestigd.

De documenten van de evaluatie zullen enkele dagen voor de restitutie beschikbaar zijn op de website van DBE. Om het milieu minder te belasten zal die dag enkel een samenvatting van het evaluatieverslag beschikbaar zijn.

Graag een bevestiging van uw aanwezigheid per e-mail : corinne.machet@diplobel.fed.be  ten laatste op 10 oktober.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Fiabel-nieuws.